Geplaatst op

Verthuizen; verhuizen in je eigen huis

Op zoek naar een ander huis maar wéér niets voor jou op Funda? De wens om een ander thuiskomen lijkt steeds moeilijker in te vullen. De prijzen van bestaande en nieuwe woningen vliegen het dak uit, niet echt motiverend. Toch het gevoel dat er “iets” moet gebeuren? Waarom niet een compleet nieuw huis… in je huidige woning!

Klinkt gek, een nieuw huis in je huidige woning. Maar zo gek is dat niet, steeds meer mensen zoeken naar een nieuwe start. Die kun je natuurlijk ook vanuit je huidige woning maken! Geïnspireerd door de diverse programma’s op de televisie komen klanten steeds vaker met de wens om het gehele huis om te “toveren” tot een nieuw thuis. Het lijkt wel magie! Gelukkig, dat is het niet. Hoe dan wel?

Verthuizen: verhuizen zonder ook maar een verhuisdoos in te pakken! Of ja, bij verbouwen van je woning zul je wat dozen moeten inpakken. Ze zullen niet je huis verlaten echter!

Wat spreekt je aan? Waar word je enthousiast van?

Gewapend met inspirerende foto’s uit catalogussen of van Pinterest en Instagram komt de klant bij ons aan. Al deze ideeën worden samengebundeld tot één krachtig ontwerp. Binnen wandelen in je ‘nieuwe’ woning zoals de deelnemers op TV….. Wow!

Je wensen gecombineerd met onze oplossingen zorgen voor dit wow-effect. We pakken aan van kruipruimte tot vliering, niets te gek. Volledig gecreëerd uit jouw wensen. Compleet verzorgd samen met onze partners. Dat is nou verhuizen naar je nieuwe thuis: verthuizen

Stan – Interieur adviseur Woonrijk Langedijk