Simmons

Simmons

Simmons is de uitvinder van de pocketvering, die daarmee een revolutie in slapen heeft gecreëerd. Dit type veersysteem is ondertussen het meest gebruikte slaapsysteem ter wereld en dat zegt toch eigenlijk al genoeg.

Maar natuurlijk zijn er verschillen.
Zo maakt Simmons gebruik van veersystemen die een zachtere werking in het bovenste deel hebben om het comfort te verhogen. Ook onze twee- en driedraads veringen zijn uniek in comfort, alweer een uniek vinding van Simmons.

Verder worden onze matrassen altijd met veersystemen van kant tot kant geproduceerd. Dit geeft meer stabiliteit, meer ventilatie en een langere levensduur aan de matras.

Door lagen op te bouwen zonder gebruik te maken van verlijmingen is het comfort uniek te noemen en kunnen onze matrassen heel effectief gerecycled worden. Bij onze luxere matrassen zie je de blinde noppen van de matrassen zitten deze zorgen voor een prachtige afwerking en veel stabiliteit. Daarnaast zoekt Simmons bij hun productie in Frankrijk naar lokale partners om zo bewust mogelijk te produceren.

Kortom een uniek merk met heerlijk slaapcomfort.

U vindt onze uitgebreide Simmons studio op de 1ste etage bij Woonrijk Slapen!