Plattegrond

PLATTEGROND WOONRIJK

Woonrijk Langedijk is één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij ons kunt u terecht voor alle woonstijlen onder één dak. Op ruim 12.000 m2 bieden wij u een volwaardig assortiment op meubelgebied.

U vindt bij ons een bijzonder fraai assortiment aan meubelen, keukens, badkamers, slaapkamers, verlichting en woonaccessoires. Onze winkel is ingericht aan de hand van verschillende woonstijlen. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droom interieur. En terwijl u inspiratie opdoet, kunnen uw kinderen genieten van een leuke film in onze fantastische kinderbioscoop!

Toe aan een kleine pauze? In onze lounge op de eerste verdieping kunt u plaatsnemen op één van onze comfortabele banken en bijkomen met een gratis kop koffie of thee. Bent u wat slechter te been en niet direct in staat een bezoek te brengen aan onze woonwinkel? Geen probleem! Wij kunnen u ook thuis advies geven en bieden zelfs de mogelijkheid aan om u van huis op te halen zodat u tóch in onze showroom inspiratie op kunt doen.