Personal Shopping

U bent van harte welkom!

We mogen u weer van harte welkom heten in onze showroom. Wij kijken enorm uit naar het gemak en de gezelligheid van een spontaan winkelbezoek zonder afspraak! Houd u alstublieft aan de RIVM voorzorgsmaatregelen die zichtbaar zijn bij de ingang van de winkel.

Personal Shopping Experience

We hebben in de afgelopen periode gemerkt dat veel bezoekers het erg fijn vinden om een persoonlijk gesprek in te plannen met één van onze interieur-experts, en dit blijven we aanbieden! Wilt u niet wachten en voorkomen dat onze medewerkers in gesprek zijn met andere klanten? Maak een personal shopping afspraak en we plannen 100% van onze tijd voor u in.

Videogesprekken inplannen en direct telefonisch contact

WhatsAppBlijft u liever thuis? Dan kunt natuurlijk kunt u gewoon uw bestellingen plaatsen en online onze showroom bekijken. Dit kan via het uitgebreide productoverzicht op onze website maar beter nog via een live videogesprek met een van onze interieuradviseurs. Onze medewerkers staan ook in deze bizarre tijden voor u klaar voor een vriendelijk gesprek en laten u graag alle mogelijkheden en varianten zien gewoon via uw PC, tablet of mobiel.

Bent u geïnteresseerd in het houden van een videogesprek of wilt u wat extra informatie over onze producten? Neem gerust contact op! Dit kan door een adviesgesprek in te plannen, via e-mail, ons contactformulier, de chatfunctie rechtsboven op onze website of telefonisch.

Elisa Mulder

Verkoopleidster
Woonrijk Langedijk
e.mulder@woonrijk.nl
0226-21 61 00
Wie Woonrijk bezoekt komt Elisa tegen. Samen met haar team regelt ze de dagelijkse gang van zaken. “Samen met mijn team adviseurs help ik klanten bij hun klantreis. Van badkamers tot keukens en van slaapkamer tot eetkamer.” Elisa’s motto: wees behulpzaam en professioneel.

Jos Bot

Interieur- & verkoopadviseur
Eigentijds / Natuzzi / Stressless
j.bot@woonrijk.nl
0226-33 50 56
Jos is al 8,5 jaar werkzaam bij Woonrijk Langedijk. Daarmee is hij onze expert op het gebied van de eigentijdse collectie te noemen. U vindt hem op de vloer bij onze afdeling Landelijk op de benedenverdieping. Ook voor informatie over onze Natuzzi of Stressless collectie kunt u bij Jos terecht.

Anjo Schuil

Teamleider
Profijt Meubel
a.schuil@woonrijk.nl
0226-33 50 52
Zegt u Woonrijk Langedijk? Dan zegt u Anjo Schuil. Anjo is van jongs af al werkzaam bij Woonrijk, eerst op de zaterdagen en al snel was hij niet meer weg te denken in de winkel. Anjo is onze spontane teamleider en is momenteel te vinden bij Profijt Meubel; tegenover Woonrijk op de Woonboulevard Langedijk.

Ivar Pronk

Keukenadviseur
Superkeukens
superkeukens
@woonrijk.nl

0226-33 50 53
Ivar is onze expert op het gebied van keukenadvies binnen SuperKeukens. Hij helpt u – altijd met een glimlach – met het vertalen van uw wensen naar een nieuwe keuken. “Een keuken is heel persoonlijk. Dit vraagt daarom de nodige aandacht. Ik neem de klant graag mee langs de vele mogelijkheden die er zijn.”

Antoine Grõnd

Keukenadviseur
Superkeukens
superkeukens
@woonrijk.nl

0226-33 50 53
Antoine is de man die u kan helpen aan uw nieuwe droomkeuken. “Mijn service begint bij doorvragen wat de klant nu echt wil. Soms is het bijsturen van de wens nodig om tot het beste resultaat te komen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat wel en juist níet kan.

Denise Smit

Interieuradviseur
In.House / Hülsta
d.smit@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Denise helpt al 7 jaar klanten aan hun droominterieur. Binnen de brede collecties van In.House en Hülsta kent zij de weg en styled zij vele interieurs. “Ik vind het leuk om klanten te adviseren en wensen in te vullen. Of dat gaat om een complete woonkamer of koffietafel, elke klant wil ik tevreden naar huis laten gaan”.

Peter v.d. Laan

Slaapexpert
Woonrijk Langedijk
p.vdlaan@woonrijk.nl
0226-33 50 55
Peter is onze slaapspecialist. Al 12 jaar adviseert deze slaapkenner onze klanten over goed slapen en het belang ervan. Dagelijks staat hij klaar om zijn kwalitatief hoogstaande assortiment aan te bieden. Hij kent z’n grote showroom met slaapkamerinrichting op z’n duimpje.

Chantal Klercq

Interieuradviseur
Eigentijds / Natuzzi / BePure Home
c.klercq@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Chantal heeft zich in anderhalf jaar onze eigentijdse collectie eigen gemaakt. “Ik adviseer klanten binnen ons uitgebreide assortiment en loop dagelijks vele kilometers door onze grote showroom.” Daarnaast hebben de collecties van BePure Home en Natuzzi geen geheimen voor haar.

Annemiek v.d. Zee

Interieur- & verkoopadviseur
Eigentijds / Natuzzi / Stressless
a.vanderzee@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Al bijna 20 jaar is Annemiek bij ons werkzaam. Daarin heeft ze zich als allround interieuradviseur in alle collecties verdiept. Met geduld en passie helpt ze klanten en weet ze iedereen te inspireren. Ook is ze te vinden in onze Stressless afdeling waar ze alles vanaf weet.

Sharon Janssen

Interieuradviseur
In.House / Slaapafdeling
s.janssen@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Sharon is al zo’n 2 jaar bij ons. Je komt haar tegen op alle woon-afdelingen en onze slaapafdeling waar ze met zo’n 14 jaar ervaring weet wat klanten willen. “Mijn dag is pas geslaagd als ik veel klanten vanuit mijn ervaring en kennis heb kunnen helpen”.

Monique Lenting

Gastvrouw
Woonrijk Langedijk
info@woonrijk.nl
0226-33 50 50
Je komt Monique tegen als je binnenkomt in de grote centrale hal van Woonrijk. Ze verwelkomt je aan de balie met een glimlach en aan de telefoon herken je haar aan haar zuidelijke accent.

Stan

Interieuradviseur
Henders & Hazel
stan@woonrijk.nl
0226-33 50 58
Stan is niet meer weg te denken van onze Henders & Hazel afdeling. Binnen dit uitgebreide assortiment adviseert hij graag klanten voor de beste invulling van de verschillende klantwensen.

Annemarie Hartog

Gastvrouw
Woonrijk Langedijk
info@woonrijk.nl
0226-33 50 50
Als je bij Woonrijk binnenkomt dan word je hartelijk en warm ontvangen door Annemarie. Haar energie laat iedereen stralen en zorgt ervoor dat klanten bij het weggaan dit met een lach op het gezicht doen.

Jasper Hesseling

Adviseur badkamers
Baderie
baderie@woonrijk.nl
0226-33 50 54
Baderie is Jasper en Jasper is Baderie. Hij is al 10 jaar onze badkamerexpert en geeft op een flexibele manier badkameradvies op maat.

Melanie Groot

Interieuradviseur
Hülsta / In.House
m.groot@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Melanie weet alles van onze In.house collectie. In de twee jaar die ze bij ons actief is heeft ook de Hülsta afdeling geen geheimen meer voor haar. “Ik help klanten graag door het intekenen van een plattegrond voor een goed totaalbeeld.”

Natascha Quint

Keukenadviseur
SuperKeukens
superkeukens@woonrijk.nl
0226-33 50 53
Natascha heeft zich in 7 maanden als een allround keukenadviseuse ontwikkelt en kan zich met haar achtergrond als meubelmaker goed inleven in de te ontwerpen nieuwe keuken.

Laurens van Oost

Adviseur badkamers
Baderie
baderie@woonrijk.nl
0226-33 50 54
Laurens heeft met 20 jaar ervaring waarvan de laatste 5 jaar bij Woonrijk alle kennis in huis om klanten mee te nemen in de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Hij staat voor de Baderie kwaliteit en goede service.