Personal Shopping

PERSONAL SHOPPING

U bent van harte welkom!

Bij Woonrijk Langedijk vindt u alles op het gebied van wonen, koken, slapen en baden. Laat u inspireren door onze ruime en mooie collectie! Wilt u een uitgebreid en professioneel advies, waarin onze stylisten en experts met u op zoek gaan naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al uw wensen? Kom snel langs of plan een Personal Shopping Experience!

Personal Shopping Experience

We hebben in de afgelopen periode gemerkt dat veel bezoekers het erg fijn vinden om een persoonlijk gesprek in te plannen met één van onze interieur-experts, en dit blijven we aanbieden! Wilt u niet wachten en voorkomen dat onze medewerkers in gesprek zijn met andere klanten? Maak een personal shopping afspraak en we plannen 100% van onze tijd voor u in.

Videogesprekken inplannen en direct telefonisch contact

Blijft u liever thuis? Dan kunt u natuurlijk gewoon uw bestellingen plaatsen en online onze showroom bekijken. Dit kan via het uitgebreide productoverzicht op onze website, maar ook via een live videogesprek met een van onze interieuradviseurs. Onze medewerkers staan voor u klaar voor een vriendelijk gesprek en laten u graag alle mogelijkheden en varianten zien, dit allemaal gewoon via uw PC, tablet of mobiel.

Bent u geïnteresseerd in het houden van een videogesprek of wilt u wat extra informatie over onze producten? Neem gerust contact op! Dit kan door een adviesgesprek in te plannen, via e-mail, ons contactformulier, de chatfunctie rechtsboven op onze website of telefonisch.

Elisa Mulder

Verkoopleider
Woonrijk Langedijk
e.mulder@woonrijk.nl
0226-21 61 00
Wie Woonrijk bezoekt komt Elisa tegen. Samen met haar team regelt ze de dagelijkse gang van zaken. “Samen met mijn team adviseurs help ik klanten bij hun klantreis. Van badkamers tot keukens en van slaapkamer tot eetkamer.” Elisa’s motto: wees behulpzaam en professioneel.

Jos Bot

Interieur- & verkoopadviseur
Eigentijds / RelaxZone / Stressless
j.bot@woonrijk.nl
0226-33 50 56
Jos is al 11,5 jaar werkzaam bij Woonrijk Langedijk. Daarmee is hij onze expert op het gebied van de eigentijdse collectie te noemen. U vindt hem op de vloer bij onze afdeling Landelijk op de bovenverdieping. Ook voor informatie over onze Stressless collectie kunt u bij Jos terecht.

Anjo Schuil

Teamleider
Profijt Meubel
a.schuil@woonrijk.nl
0226-33 50 52
Zegt u Woonrijk Langedijk? Dan zegt u Anjo Schuil. Anjo is van jongs af al werkzaam bij Woonrijk, eerst op de zaterdagen en al snel was hij niet meer weg te denken in de winkel. Anjo is onze spontane teamleider en is momenteel te vinden bij Profijt Meubel; tegenover Woonrijk op de Woonboulevard Langedijk.

Ivar Pronk

Keukenadviseur
Superkeukens
superkeukens
@woonrijk.nl

0226-33 50 53
Ivar is onze expert op het gebied van keukenadvies binnen SuperKeukens. Hij helpt u – altijd met een glimlach – met het vertalen van uw wensen naar een nieuwe keuken. “Een keuken is heel persoonlijk. Dit vraagt daarom de nodige aandacht. Ik neem de klant graag mee langs de vele mogelijkheden die er zijn.”

Antoine Grõnd

Keukenadviseur
Superkeukens
superkeukens
@woonrijk.nl

0226-33 50 53
Antoine is de man die u kan helpen aan uw nieuwe droomkeuken. “Mijn service begint bij doorvragen wat de klant nu echt wil. Soms is het bijsturen van de wens nodig om tot het beste resultaat te komen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat wel en juist níet kan.

Peter v.d. Laan

Slaapexpert
Woonrijk Langedijk
p.vdlaan@woonrijk.nl
0226-33 50 55
Peter is onze slaapspecialist. Al 15 jaar adviseert deze slaapkenner onze klanten over goed slapen en het belang ervan. Dagelijks staat hij klaar om zijn kwalitatief hoogstaande assortiment aan te bieden. Hij kent z’n grote showroom met slaapkamerinrichting op z’n duimpje.

Melanie Groot

Interieuradviseur
Hülsta / In.House
m.groot@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Melanie weet alles van onze In.house collectie. In de vijf jaar die ze bij ons actief is heeft ook de Hülsta afdeling geen geheimen meer voor haar. “Ik help klanten graag door het intekenen van een plattegrond voor een goed totaalbeeld.”

Sharon Janssen

Interieuradviseur
Henders & Hazel
s.janssen@woonrijk.nl
0226-33 50 51
Sharon is al zo’n 5 jaar bij ons. Je komt haar tegen op de woon-afdelingen van Xooon en Henders en Hazel waar ze met zo’n 17 jaar ervaring weet wat klanten willen. “Mijn dag is pas geslaagd als ik veel klanten vanuit mijn ervaring en kennis heb kunnen helpen”.

Stan

Interieuradviseur
Henders & Hazel
stan@woonrijk.nl
0226-33 50 58
Stan is niet meer weg te denken van onze Xooon / Henders & Hazel afdeling. Binnen dit uitgebreide assortiment adviseert hij graag klanten voor de beste invulling van de verschillende klantwensen.

Jasper Hesseling

Adviseur badkamers
Baderie
baderie@woonrijk.nl
0226-33 50 54
Baderie is Jasper en Jasper is Baderie. Hij is al 13 jaar onze badkamerexpert en geeft op een flexibele manier badkameradvies op maat.