Wonen

Welkom op onze Woonafdeling!

Fijn wonen is belangrijk. Een huis waar u kunt genieten van al het moois om u heen. Waar u vol trots vrienden of familie kunt ontvangen en helemaal tot rust kunt komen. Een woonkamer geheel naar uw eigen smaak.

Alle woonstijlen, voor elk budget

De juiste meubels en accessoires helpen u om die fijne sfeer te creëren in huis. Bij ons vindt u meubelen en accessoires in alle woonstijlen en voor elk budget. Van een moderne strakke tweezitter, tot een heerlijke landelijke plofbank, van comfortabele eetkamerstoel tot robuuste eettafel en van op maat gemaakte kast tot sfeervol vloerkleed.

In onze webshop vindt u een greep uit ons assortiment. We verwelkomen u graag in de winkel om het volledige assortiment te bekijken en voor deskundig interieuradvies van onze woonexperts.

12.000 m2 wooninspiratie onder één dak

In onze vele stijlstudio’s vindt u toonaangevende merken als Natuzzi en House of Dutchz, maar ook trendy meubels en accessoires van Henders & Hazel, BePureHome en IN.HOUSE. Met maar liefst 12.000 m2 wooninspiratie vindt u gegarandeerd iets naar uw zin.

Deskundig woonadvies en handige tips

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van meubels bij uw woonstijl? Of heeft u eigenlijk nog geen idee wat u mooi vindt? Geen probleem! Onze woonexperts en -stylisten helpen u graag met deskundig advies en handige tips. Want bij Woonrijk vinden we het belangrijk dat u optimaal geniet van uw woonkamer.