Interieuradvies

Uw huis is zoveel meer dan een plek waar u woont. Het is onze passie dit samen met u te ontdekken en creëren. Zodat u kunt genieten, iedere dag opnieuw. Samen bepalen wij de keuzes en mogelijkheden. Van het maken van een interieurschets tot het plaatsen van de meubelen.

Adviesgesprek aanvragen

Een mooi meubel bij ons gezien maar geen idee hoe u deze kunt plaatsen in uw woning? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wij geven advies in de winkel en via videobellen.

Wilt u dat er een stylist meedenkt met de interieurwensen die u heeft voor uw woonsituatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt.

  Hoe wilt u advies ontvangen?

  in de

  VIP afspraak in de winkel

  Voor interieuradvies kunt u telefonisch een afspraak voor maken via 0226 33 50 50 of via onderstaand contactformulier. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we u ruim van te voren een plattegrond van uw woning te mailen, wat foto’s van de ruimte en natuurlijk het meubel of de meubelen waar u in geïnteresseerd bent.

  Privé advies aan huis

  Wilt u liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk! Een van onze stylisten komt tijdens deze afspraak bij u thuis lang om uw vragen door te nemen. Samen komen wij uiteindelijk tot een persoonlijk interieurplan, waar u meteen mee aan de slag kunt. Een afspraak aan huis kunt u telefonisch aanvragen of via het contactformulier. Voordat onze stylist bij u langskomt zal deze eerst contact opnemen om uw interieur wensen te bespreken.

  Telefonisch advies

  Wij bellen u op het afgesproken tijdstip en nemen alle wensen met u door waarna het advies voor u wordt opgesteld.

  Advies via videobellen

  Op het tijdstip van de afspraak nemen wij via Whatsapp (videobellen) contact op met uw mobiele telefoonnummer. Wij kunnen na inventarisatie van uw wensen direct laten zien wat we in de winkel hebben staan. U kunt uw feedback direct geven en tegelijkertijd laten zien hoe uw huidige woonsituatie er uit ziet. Zo kunnen we snel komen tot een gericht advies.