Badkamer

Welkom bij Baderie Woonrijk!

Maak bij ons in de showroom kennis met ‘Het Baderie Comfort’. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Volledig op maat en voorzien van een professioneel 3D-ontwerp.

Badkamerplannen?

Dan heb je met het Baderie magazine het beste tijdschrift in handen, om jouw ideale badkamer vorm te geven. Boordevol badkamer trends, tips en badkamer ideeën. Naast de meest actuele trends, staan hier ook praktische tips in van onze ervaren Badkamermeesters en kijken we binnen bij opgeleverde projecten waar we trots op zijn.

Er is zoveel te kiezen bij een nieuwe badkamer, dat begrijpen we maar al te goed. In één magazine antwoord op al jouw badkamer vragen en zoveel meer. Vraag vandaag nog jouw gratis badkamermagazine aan. Het complete badkamer inspiratie magazine van dit moment met wel 140 pagina’s aan badkamer inspiratie, praktische tips, indelingen, stijlen en innovatie. Alles voor jouw complete badkamer, het begint bij Baderie Woonrijk!

Baderie Woonrijk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’, dus zorgen we ervoor dat elk detail klopt.


Jasper Hesseling

Adviseur badkamers
baderie@woonrijk.nl
0226-33 50 54

Baderie is Jasper en Jasper is Baderie. Hij is al 15 jaar onze badkamerexpert en geeft op een flexibele manier badkameradvies op maat. Jasper heeft alle kennis in huis om klanten mee te nemen in de zoektocht naar een nieuwe badkamer. Hij staat voor de Baderie kwaliteit en goede service!

afspraak_button2