Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Zij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat ze doen gericht op het brengen van rust. In de fabrieken in Deventer maken zij bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit en welke duurzaam en veilig zijn voor mens en milieu.

Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Auping maken bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Of een matras. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.

In de Auping studio van Woonrijk Langedijk vindt u een ruime keuze aan Auping matrassen, bedden, boxsprings en bedtextiel. Door de indeling is de shop overzichtelijk en kunt u uitgebreid alle Auping matrassen testen en de uitgebreide collectie schitterende stoffen en kleuren van Auping bewonderen.
Nieuwsgierig? Kom snel eens langs en laat u uitgebreid adviseren!