Klantenservice

KLANTENSERVICE

Service

Bij Woonrijk Langedijk hechten wij veel waarde aan goede service. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Natuurlijk kan het voorkomen dat u toch niet helemaal tevreden bent over de geleverde producten. Mocht u vragen hebben of is er tijdens of na de levering van uw aankoop iets niet in orde; meld het ons. Wij horen het graag. Zo zorgen wij ervoor dat de service van Woonrijk Langedijk continu verbetert. Gebruik hiervoor het formulier en voeg foto’s toe voor een snelle afhandeling van uw servicemelding. Onze service afdeling neemt na het verwerken van uw gegevens contact met u op.

All in House service afgesloten?

Gaat uw melding over een product dat u met het garantieplan All in House Service heeft gekocht? Neemt u dan  voor een snelle afhandeling rechtstreeks contact op met de servicedienst van All in House Service: via het online serviceformulier of telefoonnummer 088 – 111 0580

Let op: Het kan momenteel iets langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. We streven er naar om uw klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen, met de Woonrijk service die u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak!

Serviceformulier

    Persoonsgegevens


    Serviceomschrijving
    Ordergegevens    Productinformatie    Stuurt u foto's mee met dit bericht? Wacht dan met het sluiten van deze pagina tot de verzendbevestiging is getoond.