Over ons

OVER ONS

Woonrijk Langedijk is één van de mooiste en meest toonaangevende woonwarenhuizen van Noord-Holland. Bij ons kunt u terecht voor alle woonstijlen onder één dak. Op ruim 12.000 m2 bieden wij u een volwaardig assortiment op meubelgebied.

U vindt bij ons een bijzonder fraai assortiment aan meubelen, keukens, badkamers, slaapkamers, verlichting en woonaccessoires. Onze winkel is ingericht aan de hand van verschillende woonstijlen. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droom interieur.

Toe aan een kleine pauze? In onze lounge op de eerste verdieping kunt u plaatsnemen op één van onze comfortabele banken en bijkomen met een gratis kop koffie of thee. Bent u wat slechter te been en niet direct in staat een bezoek te brengen aan onze woonwinkel? Geen probleem! Wij kunnen u ook thuis advies geven en bieden zelfs de mogelijkheid aan om u van huis op te halen zodat u tóch in onze showroom inspiratie op kunt doen.

Als u geslaagd bent en uw bestelling geplaatst heeft, zorgt onze eigen transportdienst dat uw bestelling tegen vergoeding bij u thuis afgeleverd wordt. Wij leveren ook in de avonduren én op zaterdag! Al onze meubelen kunnen daarnaast tegen een kleine vergoeding door vakmensen worden gemonteerd.

Woonrijk Langedijk ligt slechts 10 minuten bij Alkmaar vandaan. Wij zijn makkelijk te bereiken en u kunt uw auto gratis bij ons parkeren. Kom eens bij ons kijken en geniet van de vele voordelen.

  • Op 12.000m² alle woonstijlen onder één dak.
  • Ruim en gratis parkeren op eigen terrein.
  • Aanwezigheid van roltrappen en een lift.
  • Heerlijk kopje koffie of thee, gratis in onze lounge.
  • Gratis en vrijblijvend deskundig interieuradvies.
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Wij bestaan ruim 40 jaar, en zijn CBW erkend.

Woonrijk is rolstoelvriendelijk. Er is ook een rolstoel beschikbaar in ons pand. Op de parkeerplaats zijn er invalideplekken.