Geplaatst op

Suit up your kitchen with a black tie

ETNA brengt een nieuwe combi magnetron oven op de markt. De ETNA MO670Ti maakt onderdeel uit van de Black Titanium lijn. Black Titanium is een kleurvariant op het gebruikelijke RVS en geeft je keuken die luxe en unieke uitstraling.

MO670Ti

Best of both worlds!
De combi magnetron oven is een volwaardig formaat oven (60cm) en combineert het beste van 2 werelden in 1 apparaat. Het beschikt niet alleen over een multifunctioneel ovensysteem voor het bereiden van de lekkerste lasagnes, maar heeft ook een magnetronfunctie om restjes mee te bereiden, maaltijden te ontdooien of melk op te warmen.

Gemak
Met de 5 insteekniveaus met zijrekjes bepaal je zelf wat het beste niveau is voor je gerecht. Met de ruime inhoud van 71 liter kun je zelfs op meerdere niveaus tegelijkertijd wat bakken. Dankzij de LED verlichting in de binnenruimte hou je hierbij goed zicht op het gerecht en houd je zelf de touwtjes in handen. Geen excuus meer om die lekkere lasagne niet te maken. Omdat er leukere dingen te doen zijn dan schoonmaken is de binnenruimte uitgevoerd in easy clean emaille wat in een handomdraai weer schoon is.

MO670TiBediening
De bediening werkt volledig op basis van ‘Touch Control’ bediening met tiptoetsen. Onder het display vind je een slider die de functie van de traditionele draaiknop vervangt en waarmee je in een handige slide snel naar de gewenste temperatuur en tijd schakelt. Behalve met de slider kan dit ook met de + en – tiptoetsen op het display. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

Het design behoort tot de 6-serie Black Titanium Trendlijn. De dashboardhoogtes, de bedieningsknoppen, de display en de handgrepen zijn in deze lijn op elkaar afgestemd. Het beschikt over 13 ovenfuncties en 10 automatische kookprogramma’s.