Geplaatst op

Personal Shopping Experience

Personal Shopping Experience

Je huis is zoveel meer dan een plek waar je woont. Het is onze passie dit samen met jou te ontdekken en creëren. Zodat jij kunt genieten, iedere dag opnieuw. Samen bepalen wij de keuzes en mogelijkheden. Van het maken van een interieurschets tot het plaatsen van de meubelen. We hebben in de afgelopen periode gemerkt dat veel bezoekers het erg fijn vinden om een persoonlijk gesprek in te plannen met één van onze interieur-experts, en dit blijven we aanbieden! Wil je niet wachten en voorkomen dat onze medewerkers in gesprek zijn met andere klanten? Maak een personal shopping afspraak en we plannen 100% van onze tijd voor jou in.

Videogesprekken inplannen en direct telefonisch contact

WhatsAppBlijf je liever thuis? Dan kun je natuurlijk gewoon je bestellingen plaatsen en online onze showroom bekijken. Dit kan via het uitgebreide productoverzicht op onze website maar beter nog via een live videogesprek met een van onze interieuradviseurs. Onze medewerkers staan voor  je klaar, voor een vriendelijk gesprek en laten je graag alle mogelijkheden en varianten zien gewoon via jouw PC, tablet of mobiel.

Ben je geïnteresseerd in het houden van een videogesprek of wil je wat extra informatie over onze producten? Neem gerust contact op! Dit kan door een adviesgesprek in te plannen, via e-mail, ons contactformulier, de chatfunctie rechtsboven op onze website of telefonisch.