Bezorgen & Afhalen

BEZORGEN & AFHALEN

Om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe meubels zo snel mogelijk in huis heeft hebben we een eigen bezorgservice, met bezorgspecialisten en professionele monteurs. Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen dan kan dat uiteraard ook.

Afhalen

Zodra uw order bij ons magazijn ontvangen is nemen wij contact met u op. U kunt uw meubelen dan op komen halen bij ons magazijn. Deze is te vinden op ons adres, links van de hoofdingang:

Adres magazijn
Woonrijk Langedijk – expeditie
Middelmoot 5
1721 CZ Broek op langedijk

Gratis aanhangwagen
U kunt indien gewenst kosteloos gebruik maken van onze aanhangwagens. U kunt deze telefonisch reserveren via telefoonnummer 0226-335050 (keuze 3).

Openingstijden magazijn
Ons magazijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 13:00-17:00. Op zaterdag alleen op afspraak.

Bezorgen

Bent u niet in de gelegenheid om uw meubelen af te halen? Dan kunt u gebruik maken van onze eigen professionele bezorgservice.

Full service bezorgpakket: €89,-*

  • Bezorging in heel Noord-Holland (excl. Texel).
  • Aflevering meubelen in de gewenste ruimte.
  • Eventueel (de)monteren van kleine obstakels.
  • Afvoeren van het afval en verpakkingsmateriaal.
  • Monteren van vilt onder het meubel waar nodig.
  • Controle op eventuele beschadiging.
  • Mobiel pinnen mogelijk.

*Exclusief eventuele montagekosten

Kiest u voor ons bezorgpakket, dan nemen wij contact met u op als uw bestelling klaar staat bij onze expeditie. Samen met u wordt een tijd afgesproken voor bezorging.

We bezorgen elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur. In overleg ook op zaterdagochtend mogelijk.

Mobiel pinnen
Onze bezorgers hebben een mobiel pinapparaat mee, dat is wel zo veilig en gemakkelijk! Het mobiele pinapparaat is geschikt voor reguliere Nederlandse en buitenlandse pinpassen, echter niet voor creditcards. Uw pinlimiet is standaard € 2.500,-. Als er een groter bedrag moet worden gepind, kunt u de bank vragen om uw pinlimiet eenmalig te verhogen.