Vintage Line Mixed Floor

Vintage Line Mixed Floor

Maatwerk douchewand met weinig profiel
Ruimte creëren door het vrijstaande bad
Slimme selectknop voor verschillende straalsoorten

Creëer uw eigen look
De Vintage Line Mixed Floor laat zien wat er allemaal mogelijk is met originele ideeën en een beetje lef. De zuidelijke invloeden in hammam stijl geven deze badkamer een heerlijke rustgevende uitstraling. De Portugese patchworkvloer zet de toon in deze badkamer. Om een harmonie te creëren is gekozen voor kleine, witte handgevormde muurtegeltjes. De taupe kleurige wandtegels maken het plaatje compleet.

Om u een idee te geven wat verschillende elementen met een badkamer doen, is de Vintage Line badkamer in twee varianten samengesteld. Dezelfde badkamer, maar dankzij andere tegels ontstaat een geheel andere look.

Productselectie Nordic Line Badkamer

  • Sphinx meubel (80 cm) met elegante vormen
  • Sphinx wastafel met spiegel
  • Hansgrohe inbouwdouche combinatie
  • Baderie wastafelmengkraan
  • Sphinx toilet
  • Geberit inbouwreservoir en bedieningsplaat
  • Sealskin douchewand
  • Bette douchebak (90 cm)
  • Aluminium Vasco radiator
  • Handgevormde tegels 13x13cm

Welke producten bevat de Vintage Line Mixed Floor badkamer

Wand- en vloercombinatie Vintage Line Mixed Floor

Tegels zijn beeldbepalend. De vorm en kleur, het materiaal, de grootte en het legpatroon bepalen samen de look van uw badkamer. Veelal wordt gekozen voor groot en wit op de wand en groot en donkergrijs op de vloer. Bent u avontuurlijk aangelegd? Dat is de Vintage Line Mixed Floor de badkamer voor u. Creativiteit staat in deze badkamer centraal met als eindresultaat een badkamer met een uniek karakter.

Badcombinatie Vintage Line Mixed Floor

Bent u op zoek naar een stoer en vrijstaand bad? Zoek dan niet verder, want het vrijstaande Baderie bad uit de Vintage Line Mixed Floor badkamer is trendy en stoer tegelijk! De eveneens vrijstaande badmengkraan van het Baderie merk straalt één en al luxe en comfort uit. Een heerlijk bad om na een drukke werkdag heerlijk in te relaxen.

Douchecombinatie Vintage Line Mixed Floor

De allernieuwste producten van onze A-merken; Bette, Hansgrohe en Sealskin ziet u terug in deze luxe doucheruimte. Met de Hansgrohe Selectknop, die u op de inbouwthermostaten ziet, kunt u gemakkelijk kiezen uit verschillende straalsoorten. De royale Hansgrohe hoofddouches geven u een heerlijke douchebeleving. De Bette douchebak en Sealskin maatwerk douchewand maken deze doucheruimte helemaal af.

Toiletcombinatie Vintage Line Mixed Floor

Wees creatief! De achtergrond van de Geberit bedieningsplaat kunt u naar wens personaliseren bijvoorbeeld met een gezinsfoto. Het wandcloset komt uit de allernieuwste collectie van Sphinx en heeft zachte en elegante vormen. Geheel onzichtbaar achter de wand is het inbouwreservoir van Geberit weggewerkt.

Wastafelcombinatie Vintage Line Mixed Floor

De wastafelonderkast en het meubel met de elegante vormgeving zijn net zoals het toilet ook afkomstig uit de allernieuwste collectie van Sphinx, waardoor dit zorgt voor een mooi en elegant geheel. De luxe wastafelkranen zijn van het Baderie merk! Deze hebben dezelfde uitstraling als de vrijstaande badkraan. Compleet op elkaar afgestemd voor eenheid in stijl.

Verwarmingscombinatie Vintage Line Mixed Floor

De aluminium radiator uit de Vasco collectie heeft een tijdloos design en een fraaie verticale vormgeving. Het materiaal warmt snel op en koelt ook snel weer af. Energiezuinig én zonder tikgeluiden. Deze fraaie en kindvriendelijke radiator is perfect toe te passen in iedere badkamerstijl.