Riverdale

Riverdale Badkamer

Riverdale meubelopstelling als eyecatcher
Stucbeton aan de wand en rondom het bad
Privacy op het toilet

Stijlvol design om optimaal te genieten
Het stoere betonstuc in antraciet op de wanden en het romantische Riverdale meubel zorgen voor een unieke combinatie aan stijlen. De badkamer straalt uit waar liefhebbers Riverdale van kennen. Het Riverdale meubel is samen met de bijpassende kolomkast de eyecatcher.

Aan de praktische zaken is ook gedacht. Dankzij het bouwkundige muurtje heeft u privacy op het toilet. Het handige nisje in de doucheruimte biedt voldoende ruimte voor alle doucheproducten. De Riverdale stylingproducten zorgen voor de perfecte finishing touch: de badkamer ademt Riverdale!

Productselectie Riverdale Badkamer

 • Riverdale meubel met wastafel (180cm)
 • Riverdale kolomkast
 • Riverdale spiegel
 • Wastafelkraan
 • Douchesysteem
 • Douchewand met schuifdeur
 • Douchevloer en afvoer
 • Toilet met softclose toiletzitting
 • Bedieningsplaat en inbouwreservoir
 • Radiator
 • Stucbeton
 • Wand- en vloertegels

Welke producten bevat de Riverdale badkamer

Meubelcombinatie Riverdale

Het romantische Riverdale meubel zet de toon in de badkamer. De stijl van Riverdale is goed terug te zien in de zichtbare houtnerf, het hartje en het ingefreesde Riverdale logo. De bijpassende Riverdale kolomkast zorgt voor extra opbergruimte. Ook hier komt het welbekende romantische hartje in terug. Alle badkamerspullen kunt u opbergen zodat de badkamer de rustige uitstraling behoudt en alle aandacht naar het meubel gaat. De witte spiegel maakt de meubelopstelling compleet.

Bad Riverdale

Om een mooi geheel te creëren komt het stoere stucbeton terug rondom het bad. De kruisgreep badkraan sluit perfect aan op de romantische stijl van het Riverdale meubel. In het ruime ligbad kunt u heerlijk badderen. De handdouche is ideaal om uzelf af te spoelen na het baden of om het bad eenvoudig schoon te spoelen.

Doucheruimte Riverdale

Optimaal ontspannen? Dat kan met deze regendouche. U geniet van de luxe van een zachte, volle straal. De handdouche gebruikt u om even snel af te spoelen. De douchevloer zonder voeg zorgt voor een strak geheel. De afvoer is geïntegreerd in de douchevloer. Al uw doucheproducten heeft u binnen handbereik dankzij het inbouwnisje. De douchewand met schuifdeur maakt de doucheruimte af.

Toiletruimte Riverdale

De toiletruimte zit boordevol slimme oplossingen. Het toilet kent geen spoelrand of andere verborgen holten. Dit zorgt voor extra hygiëne en reinigingsgemak. De toiletzitting met soft close zorgt ervoor dat de zitting langzaam en zachtjes sluit. Dankzij het bouwkundige muurtje creëert u privacy op het toilet. Het plateau boven het toilet is de ideale plek voor accessoires.

Wand- en vloercombinatie Riverdale

Het stucbeton op de wand creëert een stoere look. Het waterdichte stucbeton staat ook mooi rondom het bad. De zwarte vloertegels zijn voorzien van een reliëf en vormt een mooie match met het stucbeton. De vloertegels zijn in wildverband gelegd voor een speels effect. De vloertegels en het stucbeton zijn nogal stoer en uitgesproken. Als tegenhanger is voor de overige wanden een warme tegel gekozen. Deze wandtegel is handgemaakt en zorgt voor een warme uitstraling.

Verwarming Riverdale

Een radiator is er niet om alleen warmte te geven. Deze designradiator met een knipoog naar het vintage design tilt de badkamer naar een hoger niveau. De dubbele buizen in combinatie met de mat zwarte kleur maken de radiator uniek en hoort daardoor helemaal thuis in de Riverdale badkamer.