Nordic Line

Nordic Line Badkamer

Nieuw in ons assortiment
Creatief met tegels
Heldere geometrische vormen

Mooi design, prachtig kleurenpalet
De sfeer van Scandinavië gevangen in een badkamer, dát is Nordic Line. De warmte van het hout, het kleurenpalet in wit, grijs en pastel, de schittering van de mozaïektegels… Elk detail voelt heel natuurlijk en versterkt de balans. Ook planten kunt u op een creatieve manier in deze badkamer als stijlelement toepassen. In de Nordic Line badkamer valt de stress van alledag vanzelf van u af.

Productselectie Nordic Line Badkamer

  • Villeroy & Boch meubelcombinatie
  • Villeroy & Boch spiegel
  • Grohe wastafelkraan
  • Villeroy & Boch toiletset
  • Grohe douchesysteem
  • Sealskin douchewand
  • Villeroy & Boch douchevloer
  • Vasco designradiator
  • Geesa accessoires
  • Baderie tegels

Welke producten bevat de Nordic Line badkamer

Doucheruimte Nordic Line

De heerlijke brede doucheopstelling geeft u volop doucheplezier. Strakke lijnen, weinig profiel en technische details: dat is de douchewand van Sealskin. Het minimalistische ontwerp van het Grohe Essence douchesysteem is geïnspireerd op de natuur en wordt naadloos breder zoals een rivier. De badkraan en de wastafel komen uit dezelfde serie. Eenheid in stijl is wel zo fijn in een kleine ruimte als de badkamer én zo ontstaat de juiste sfeer.

Wand- en vloercombinatie Nordic Line

De prachtige tegelcombinatie uit ons nieuwe Baderie assortiment springt direct in het oog. De Nordic Line badkamer laat zien hoe groot de creatieve mogelijkheden van tegels zijn. De houtlook tegels lopen fraai door op de vloer en de wand, terwijl het bad wordt verrijkt met mozaïek. Speels, maar niet druk dankzij de prachtige combinatie van mat grijs en hout.

Meubelcombinatie Nordic Line

Het mat witte Villeroy & Boch meubel heeft dankzij de haarscherpe randen een luxe uitstraling. Het minimalistische design hoort helemaal thuis in deze Scandinavische badkamer. Een meubel moet mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik. De twee royale onderkasten bieden volop ruimte voor uw spullen. En erg handig: het grote werkblad naast de wastafel voor de dagelijkse spulletjes.

Bad Nordic Line

Het Villeroy & Boch bad staat voor stijlvol en minimalistisch design. Dit bad mag dan ook niet ontbreken in de Nordic Line badkamer en maakt het genieten compleet. De royale diepte en de praktische rand staan garant voor een comfortabele badbeleving. De badrand is overigens ook ideaal voor uw badspulletjes of leuke stylingproducten.

Toiletruimte Nordic Line

Het bouwkundige muurtje scheidt de toiletruimte op een slimme en mooie manier van de badkamer. Door het muurtje niet helemaal tot het plafond te laten lopen, blijft de badkamer optisch ruim. Het Villeroy & Boch toilet is voorzien van een slanke en subtiele vormgeving. Dankzij het innovatieve design is een spoelrand overbodig. U profiteert hierdoor van een hygiënisch toilet en schoonmaken wordt een stuk eenvoudiger.

Verwarming Nordic Line

Net als het meubel en de tegels is de Vasco designradiator uitgevoerd in een prachtige matte uitvoering. De handdoekdrager maakt de designradiator compleet. En dat is erg praktisch voor u: altijd een handdoek bij de hand na het douchen!