Memento

Memento Badkamer

Tegels van Villeroy & Boch
Toilet met softclose zitting
U komt tot rust in het luxe Villeroy & Boch bad

Oogstrelend design van onze topmerken
Deze stijlvolle badkamer hebben wij voor uw samengesteld met producten uit het assortiment van twee grote merken in badkamercomfort: Hansgrohe en Villeroy & Boch. Deze badkamer, uitgevoerd in schitterend wit of chique zwart en diverse uitvoeringen, creëert een ruimtelijk effect, óók in een wat kleinere ruimte.

Badkamer Memento brengt design en functionaliteit terug naar de basis met het keramiek uit de gerenommeerde Memento serie van Villeroy & Boch. Het resultaat is een badkamer die veel rust uitstraalt en met minimale inspanningen een maximaal effect bereikt. Het keramiek uit de Memento badkamer is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

Productselectie Memento Badkamer

  • Antraciet Villeroy & Boch douchebak met glazen Baderie douchewand
  • Hansgrohe doucheset
  • Villeroy & Boch spiegelkast
  • Witte keramische CeramicPlus Villeroy & Boch wastafel (80 cm) met Hansgrohe kraan
  • Villeroy & Boch wit wandcloset met CeramicPlus en softclose zitting
  • Thermic designradiator
  • Villeroy & Boch antraciete vloertegel 60x60cm

Welke producten bevat de Memento badkamer

Badcombinatie Memento

Het Villeroy & Boch bad is het perfecte bad om na een drukke dag in tot rust te komen. Het bad is gemaakt van hoogwaardig Quaryl en daardoor duurzaam, exact in te bouwen en gemakkelijk te reinigen. Het badset is, net zoals de overige kranen uit deze badkamer, uit de Hansgrohe collectie.

Douchecombinatie Memento

De extra vlakke en ruime douchebak van Villeroy & Boch heeft dezelfde kleur als de vloertegels en geeft hierdoor een ruimtelijk gevoel. Door de elegante douchewand van het Baderie merk blijft dit ruimtelijke gevoel van kracht. De Hansgrohe doucheset geeft een luxe uitstraling aan deze ruimtelijke douchecombinatie.

Toiletcombinatie Memento

Het strak vormgegeven toilet van Villeroy & Boch is met haar rechte lijnen een echte blikvanger in deze badkamer. Dit toilet is voorzien van een softclose zitting, zodat de toiletbril op een rustige manier sluit. Dankzij de Geberit inbouwreservoir is alles mooi weggewerkt, dit zorgt voor een strak en mooi eindresultaat. De strakke en rechte bedieningsplaat van Geberit, voorzien van een 2-toets spoeltechniek, maakt de toiletcombinatie helemaal af.

Wastafelcombinatie Memento

De wastafelcombinatie in deze badkamer is door haar dubbele kranen ideaal voor een drukke ochtendspits. De wastafel en de wastafelkranen vormen met haar rechte contouren een mooi geheel. De spiegelkast is fijn in gebruik en zoals de naam al zegt een spiegel en kast in één, voor een optimale opbergruimte. Het toepassen van de handdoekhouder zorgt voor nog meer comfort.