Bergen

Bergen Badkamer

Heerlijke massagestralen in de douchekop
Gelijkvloers douchen met Easy Drain
Altijd heerlijke warme handdoeken

Creatieve indeling & topkwaliteit sanitair!
Deze badkamer laat zien dat er met creativiteit veel mogelijkheden zijn voor het slim indelen van de ruimte. Zo zijn de royale inloopdouche en het toilet in twee nissen geplaatst, waardoor het bad en de wastafel het stralende middelpunt van de ruimte vormen.

De badkamer Bergen is volledig samengesteld uit producten van het eigen Baderie merk. U bent dus verzekerd van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het tegelwerk met natuurlijke steenlook en de eenvoudige belijning van het sanitair bieden u volop ruimte om u eigen stijl in de badkamer door te voeren.

Productselectie Bergen Badkamer

  • Luxe Baderie doucheset
  • Baderie toiletset met softclose zitting
  • Baderie wastafel (80 cm) met spiegel en spiegelverlichting
  • Baderie wastafelkraan
  • Slimme designradiator
  • Witte wandtegels van 30x60cm

Welke producten bevat de Bergen badkamer

Badcombinatie Bergen

Het Baderie bad biedt voldoende ruimte voor puur badplezier met z’n tweeën en is voorzien van een krasvaste beschermlaag. De eenhendel badkraan heeft een tijdloos ontwerp en is veilig in gebruik, doordat de voorkant van deze kraan koel blijft.

Douchecombinatie Bergen

De douchecombinatie uit de Bergen badkamer bestaat uit een doucheset van het eigen Baderie merk. Deze douchekop is voorzien van heerlijke massagestralen, voor een ultieme douchebeleving. Dankzij de tegeldrain is douchen met een opstap verleden tijd en kunt u gelijksvloers douchen.

Toiletcombinatie Bergen

De toiletcombinatie bestaat uit een toilet met toiletzitting van het eigen Baderie merk. Door de softclosing voorkomt u het hard dichtvallen van de toiletzitting. Het inbouwreservoir is een onmisbaar onderdeel in deze toiletruimte. De moderne Baderie bedieningsplaat past perfect in de badkamer en maakt het plaatje compleet.

Wastafelcombinatie Bergen

Het aflegplateau is ideaal: u heeft altijd uw spullen binnen handbereik. Lekker veel plek rond de wastafel is erg praktisch en fijn want u geniet er elke dag van. De wastafel biedt u ook nog de mogelijkheid om de handdoeken eraan op te hangen, ook dit is weer een praktische en slimme oplossing.

Verwarmingscombinatie Bergen

Altijd warme handdoeken dankzij de designradiator van het eigen Baderie merk. Deze radiator biedt de ruimte om uw handdoeken voor te verwarmen en na uw douchebeleving te laten drogen.