Baenks Valaresso

1.899

Onze producten zijn niet online te koop, een mooi meubelstuk wil je eerst zien en voelen. Dit kan in onze 12.000m2 showroom. Maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs voor een persoonlijk gesprek of loop de winkel binnen en laat u verrassen.

Voor meer informatie over onze producten kunt u gebruik maken van het contactformulier of telefonisch via 0226 - 335 050.

Artikelnummer: 10448608 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontdek de 4-zitsbank Valaresso

Door het geraffineerde design biedt Valresso je tijdloze klasse. Minimalisme in combinatie met verfijnde details geven dit model de sophisticated uitstraling die zo kenmerkend is voor Baenks. Op zijn zwart metalen schuine poten oogt Valaresso zeer elegant. Deze bank is leverbaar met diverse zitcomforts en pootopties, verkrijgbaar in meerdere afmetingen en in vele stofsoorten. Tevens zijn er twee maten rugkussens mogelijk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne, comfortabele 4-zitsbank

Valaresso is een combinatie van moderne vormgeving met hoogwaardig zitcomfort. Doordat deze bank leverbaar is met 2 typen zitcomfort, kies je zelf het zitcomfort dat het beste bij je past. Beide typen zitcomfort worden opgebouwd vanaf nosagveren in de zitting, ook wel zigzagveren genoemd. Hierboven op wordt een vulling van hoogwaardig schuim geplaatst. Valresso wordt standaard geleverd met een bovenlaag van pocketvering met hoogwaardig koudschuim. Tegen geringe meerprijs kun je kiezen voor een vulling van HR premium koudschuim.

Valaresso, ambachtelijk vakmanschap!

Wij kozen voor uitvoering van de bank met schuine metalen poten. Kies je liever voor een ander type poot dan kan dat natuurlijk ook. Hoe zit jij het liefst op je bank? Door te kiezen tussen de smalle of brede rugkussens, beiden te zien in de winkel, pas je Valaresso nog beter aan op jouw favoriete zithouding. Deze rugkussens zijn standaard voorzien van een rol, die op de rugleuning wordt geplaatst voor extra ondersteuning.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.