Woonboulevard

Woonboulevard Langedijk is de grootste woonboulevard in de Kop van Noord Holland! Woonwarenhuis Woonrijk Langedijk, de grootste Karwei van Nederland en Profijt Meubel Broek op Langedijk zorgen samen voor meer dan 21.000 m² winkelplezier op het gebied van huis, tuin en vrije tijd. Bij Woonboulevard Langedijk kunt u inspiratie opdoen, krijgt u deskundig advies en beleeft u ‘wonen’ in de breedste zin van het woord.

Karwei Broek op Langedijk

Onze bouwmarkt, met 8.000 M² de grootste decoratieve Karwei bouwmarkt van Nederland, is jouw adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Als je een echte bouwklus onder handen hebt, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen. Maar dat is niet het enige dat wij in huis hebben. Zo zijn wij specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien vind je in onze winkel allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten. Voor de kinderen hebben wij ook de grootste KARWEI ballenbak van Nederland, dus uw kinderen kunnen heerlijk spelen terwijl u zich laat inspireren bij onze bouwmarkt.

Bezoek de website van Karwei Broek op Langedijk

Like onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Profijt Meubel
Profijt Meubel is een woonwarenhuis waar u de keuze heeft uit betaalbare kwaliteitsmeubelen in vele woonstijlen. Voor de laagste prijsgarantie, beste kwaliteit, professioneel advies en korte levertijden moet u bij Profijt Meubel zijn, gevestigd naast Karwei Langedijk en tegenover Woonrijk Langedijk.

Bezoek de website van Profijt Meubel

Like onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Woonrijk Langedijk

Op 12.000 m² onder één dak is Woonrijk Langedijk dé inspiratiebron van Noord-Holland op het gebied van wonen, slapen, badkamers en keukens. 
Binnen Woonrijk Langedijk vindt u afdelingen als MultoMeubelHenders & HazelDroomDomeinHouse of DutchzSuperkeukens en Baderie en studio’s van fabrikanten als AupingMline, Natuzzi store, Norma en Stressless. Kortom, een volwaardig assortiment op meubelgebied!

Bezoek de website van Woonrijk Langedijk

Like onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen!