Geberit Winterfair

Geberit Presentatiewagen

Winterfair Langedijk

Op de Winterfair Langedijk komt Geberit, leverancier van luxe sanitair met een heuse presentatie wagen waar u de meest luxueuze toiletten daarwerkelijk kunt proberen! Geberit toont twee modellen, de Mera en de Tuma.

Reinigen met water op het toilet – Kom het ervaren tijdens de WinterFair bij Baderie Woonrijk.

Steeds meer Nederlanders reinigen het onderlichaam met water na het toiletgebruik

Op het toilet zijn we gewend wc-papier te gebruiken. Maar steeds meer Nederlanders laten het wc-papier links liggen en kiezen voor het reinigen met water na het toiletgebruik. Je onderlichaam reinigen met water is hygiënisch, comfortabel en geeft je een heerlijk frisgewassen gevoel de hele dag. Ook de WinterFair in Broek op Langedijk op de Middelmoot 5 staat op vrijdag 15 november 2019 in het teken van deze nieuwe trend. Adviseurs vertellen je alle ins en outs over waterreiniging en de Geberit AquaClean douchewc; de wc met ingebouwde WhirlSpray douchetechnologie. Ontdek ook het frisse gevoel alsof je net uit de douche gestapt bent en de vele andere voordelen van het reinigen met water bij Baderie Woonrijk.

Een nieuwe vorm van hygiëne

Was jij je haren zonder water of maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het reinigen van de billen met water wordt net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op ons welzijn gedurende de hele dag.

De ene straal is de andere niet

Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit.