Wilde Woonrijk Weken

Ze zijn er weer, de Wilde Woonrijk Weken! Cadeaus uitzoeken! 🎁

Tijdens de Wilde Woonrijk Weken kun je  van 15 mei t/m 24 juni fantastische prijzen uitzoeken! Bij aankopen vanaf € 500,  afhankelijk van het aankoopbedrag, mag u een cadeau naar keuze uitzoeken. U kunt bijvoorbeeld bij een aankoop van €4300,- uit trede 1 of 2 of 3 of 4 kiezen! Bekijk snel alle fantastische cadeaus!

Cadeaus uitzoeken?

Iedereen die tijdens de actieperiode een aankoop vanaf €500,- doet bij Woonrijk mag een cadeau uitzoeken. Voor de cadeaus worden vouchers uitgedeeld en cadeaus kunnen worden opgehaald tot 31 augustus 2023 bij de deelnemende winkels. In de centrale hal van Woonrijk Langedijk zijn van alle fantastische prijzen een voorbeeld aanwezig. Bij elk cadeau wordt duidelijk vermeld in welke trede deze valt. Laat u in de winkel informeren naar de actievoorwaarden*! De cadeaus zijn mede mogelijk gemaakt door Karwei Broek op Langedijk, EP:Beerepoot, BePure Fashion, ManManMan Herenkleding en de Livera Broek op Langedijk.

Wilde Woonrijk Weken Mei 2023

Trede 6 > €10K

Trede 5 €5500 – €10K

Trede 4 €4000 – €5500

Trede 3 €2500 – €4000

Trede 2 €1500 – €2500

Trede 1 €500 – €1500

Voorwaarden

Aan de Wilde Woonrijk Weken zijn de volgende actievoorwaarden verbonden:

  • Per klant en per aankoop vanaf € 500,- kunt u maximaal 1 cadeau uitzoeken. Aankopen bij Noord-West Interieurs en ProfijtMeubel zijn uitgesloten van deelname. Hoe hoger het bedrag van de aankoop, hoe meer keuze u heeft. De verschillende tredes en prijzen zijn vermeld op deze pagina.
  • Alleen geldig bij aankopen in Woonrijk in de Wilde Woonrijk actieperiode van maandag 15 mei t/m zaterdag 24 juni 2023. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, het totaalbedrag van de order bepaalt de trede waaruit u kunt kiezen. Let op: een kortingsbedrag op de verkooporder sluit deelname voor een cadeau uit!
  • Cadeaus kunnen worden opgehaald tot 31 augustus 2023 bij de deelnemende winkels .
  • Voor alle cadeaus geldt: op=op. Er wordt in overleg met de leverancier een passend alternatief aangeboden mocht een artikel niet meer beschikbaar zijn.
  • Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Woonrijk en haar prijzenpartners behouden zich het recht voor deze voorwaarden of de cadeaus en ‘tredes’ aan te passen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  • Bij het annuleren van een order wordt de aanbetaling (20% van de aankoopwaarde) verrekend met verkoopadviesprijs van het uitgezochte cadeau.