vip-event

Zaterdag 29 juni 2019 Woonrijk VIP Event!

Actievoorwaarden VIP Event Woonrijk Langedijk

Door deel te nemen aan deze actie en/of prijsvraag gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden. Trekkingen en bekendmakingen van winnaars worden op social media getoond en zijn definitief. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via www.facebook.com/woonrijk.

Prijswinnaars hebben tot 14 dagen na de uitslag de tijd om hun prijs in ontvangst te nemen, na deze periode vervalt voor de prijswinnaar het recht op de gewonnen prijs. Deelnemers gaan er mee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op www.facebook.com/woonrijk

  • Actie’s zijn alleen geldig op zaterdag 29 juni 2019
  • Eén order/offerte per deelnemer.
  • Alleen geldig bij Woonrijk Langedijk.
  • Er worden geen contante kortingen verleend i.p.v. cadeau’s.
  • Prijzen worden overhandigd na volledige betaling van de order.

Woonrijk/Woonboulevard Langedijk is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening is dat de deelnemer niet conform de voorwaarden handelen, dan wel indien de deelnemer zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen of het verloop van de actie en/of prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.

Gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelname registratie en communicatie m.b.t. promotie van de Woonrijk en/of Woonboulevard Langedijk actie en/of prijsvraag.

Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegen geworpen en bieden geen verplichting voor Woonrijk/Woonboulevard Langedijk. Woonrijk/Woonboulevard Langedijk kan om juridische/wettelijke redenen bepaalde onderdelen van deze voorwaarden wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes met onze acties tijdens het VIP Event!