Natuzzi

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions is ’s werelds bekendste meubelmerk en ontwerpt en vervaardigt zitbanken, meubelen en accessoires voor uw woon- eet- en slaapkamer. Alle meubels worden volledig vervaardigd in Italië, volgens een traditie van puur vakmanschap.

Op onze Natuzzi afdeling vindt u een uitgebreide collectie comfortabele lederen zitmeubelen. Kom langs en ervaar de combinatie van design en Italiaanse flair.

Bijna 60 jaar geleden begon het allemaal, met een klein atelier in de Italiaanse streek Puglia. Met een nauwkeurige aandacht voor details en gebruik van innovatieve materialen is Natuzzi inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk.

Een Italiaans verhaal over Comfort

1959: Pasquale Natuzzi richt het bedrijf op, met als missie waarde te creëren die hand in hand gaat met integriteit. Het is de geboorte van de Natuzzi­stijl.

Jaren 70: Het atelier wordt een voorbeeld van kwaliteit ‘made in ltaly’.

1993: Het bedrijf wordt genoteerd op Wall Street. De collecties bestaan nu uit zitbanken, bedden, meubelen en accessoires. Het is het begin van Natuzzi’s totale woonconcept.

Jaren 2000: Er openen nieuwe verkooppunten in het Midden-Oosten, China, Zuid-Amerika  en Australië. Natuzzi start belangrijke samenwerkingen met internationaal gerenommeerde ontwerpers.

Vandaag: Natuzzi Editions is wereldwijd een van de bekendste meubelmerken.

Ontworpen in Italië

In ons Style Center in Italië bestuderen we de internationale trends op het vlak van mode, kunst en interieur. Op basis daarvan ontwerpen we modellen die voldoen aan de meest recente ontwikkelingen.

Het Absolute Comfort – De waarden

92%: Dat is het percentage grondstoffen (hout, leer en vulling) die we in eigen fabrieken produceren.

Made by Natuzzi: We maken absoluut comfort toegankelijk voor een breed scala aan consumenten die we bekoren met handgemaakte en uiterst veelzijdige, innovatieve en functionele producten die in onze eigen fabrieken worden vervaardigd.

Duurzaamheid: Respect voor milieu en gezondheid is een waarde die Natuzzi altijd heeft uitgedragen. De belofte van kwaliteit en transparantie vervullen wij doorheen het gehele productieproces.