Geplaatst op

SAMSUNG TABLET ACTIE

De RelaxZone bij Woonrijk Langedijk heeft de grootste collectie aan relaxfauteuils!

De uitgebreide collectie bestaat uit drie delen; InHouse, Henders & Hazel en Woonrijk Choices. Woonrijk laat zien dat relaxfauteuils geen oubollige sta-op stoelen meer zijn, huidige collecties bestaan uit mooie fauteuils met een moderne vormgeving waar toevallig ook een relaxfunctie op aanwezig is. Compacte relaxfauteuils die niet meteen je hele kamer innemen.

Een gratis Samsung Galaxy Tab A8 cadeau bij uw relaxfauteuil!

Kom langs in onze nieuwe showroom en maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding.

Actievoorwaarden
De Samsung Tab actie is geldig bij een aanschaf in de RelaxZone vanaf €2500 tijdens de actieperiode van 18-07-2022 tot 27-08-2022.

Hoe werkt dit?
U krijgt een voucher overhandigd als bewijs van uw aankoop, hierna kunt u de Samsung Galaxy Tab A8 ophalen bij het filiaal van EP:Beerepoot in Broek op Langedijk (Winkelcentrum Broekerveiling, Broekerplein 1, Broek op Langedijk).

EP:Beerepoot staat garant voor de bekende garantie, service en kwaliteit m.b.t. de levering van al uw wit- en bruingoed artikelen! Vouchers zijn geldig tot 1 oktober 2022. Neem uw aankoopbon mee als bewijs. Het ordernummer op de voucher komt overeen met uw aankoopbon.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB wifi t.w.v €229,-

Woonrijk heeft voor jou de allermooiste relaxfauteuils geselecteerd. Stel de relaxfauteuil zelf samen, match materialen en ontwerp naar jouw smaak of woonstijl.  Thuiskomen en ontspannen doe je in je favoriete stoel die niet alleen heerlijk zit, maar ook stijlvol staat in je interieur!

Onze relaxfauteuils zijn ergonomisch verantwoord en je kunt ze helemaal naar eigen wens samenstellen. Je hebt de keuze uit manueel of gemotoriseerde uitvoeringen, prachtige stoffen en soepele leersoorten. Bepaal je eigen uitvoering; onderstel, armleuningen en bijvoorbeeld door uit te breiden met heerlijke wellnessfuncties en kom tot rust in je stoel met een mooi boek of een goed glas wijn. Heerlijk toch?