Geplaatst op

Feestelijke opening Xooon

In Woonrijk Langedijk is een nieuwe Xooon afdeling geopend. Kom langs en geniet van een compleet nieuwe showroom en heel veel voordeel! Tot en met 10-05-23  kun je profiteren van diverse geweldige acties!

Wat dacht je van de gratis fauteuil BUENO t.w.v. €449,- of een gratis bijzet- / laptoptafel MASURA t.w.v. €129! Ook krijgt iedere klant bij aankoop van een Xooon meubel een gratis goodiebag! Op = Op!

Waarvoor staat XOOON?

Bij XOOON Woonrijk geloven wij dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt! Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met onze eigenzinnige meubelcollectie. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl. Ons belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw smaak met onze betaalbare designmeubelen.

Zien we jou in onze nieuwe Xooon Showroom?

Wil je weten of je jouw woondroom kunt realiseren? Bij Xooon Woonrijk hebben wij een creatieve plek waar je terecht kunt voor inspiratie en advies en waar je onze stoffen en materialen kunt zien en voelen. Kom snel langs en ontvang een persoonlijk 3D interieurontwerp en profiteer direct van onze geweldige openingsacties!

Xooon Woonrijk | Broek op Langedijk