Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Wij houden u graag op de hoogte van hoe wij omgaan met de situatie in Nederland rondom het Corona (COVID-19) virus.

Welzijn van klanten en collega’s heeft de allerhoogste prioriteit. De afgelopen maanden en ook de komende tijd nog brengen we extra veel tijd door in en om het huis. Een plek van geborgenheid, waar u zich veilig voelt met waar mogelijk dierbaren om u heen. Wilt u deze veilige omgeving extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kunt u gewoon bij ons terecht. We mogen u weer van harte welkom heten in onze showroom.

Blijft u liever thuis? Dan kunt natuurlijk kunt u gewoon uw bestellingen plaatsen en online onze showroom bekijken. Dit kan via het uitgebreide productoverzicht op onze website maar beter nog via een live videogesprek met een van onze interieuradviseurs. Onze medewerkers staan ook in deze bizarre tijden voor u klaar voor een vriendelijk gesprek en laten u graag alle mogelijkheden en varianten zien gewoon via uw PC, tablet of mobiel.

ALGEMEEN
Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Echter vragen we ook aan onze bezoekers hier op de juiste manier mee om te gaan:

 • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel;
 • Draag een mondkapje, sinds 1 december 2020 is dit verplicht.
 • Onze medewerkers geven u geen hand en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig;
 • Houdt te allen tijde de aangegeven 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers;

Daarbij vragen we u ook om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne.

 • Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel.
 • Daarnaast willen we u vragen om in de winkel (contactloos) met PIN te betalen. Wilt u toch contant betalen? Leg dit dan op de balie, om contact zoveel mogelijk te vermijden.

Wij houden nauw contact met onze leveranciers om onze levertijden te bewaken. Echter vragen wij u tijdens deze periode rekening te houden met een langere levertijd dan u van ons gewend bent. Wij behouden het recht door deze situatie uw levertijd aan te passen en brengen u daar tijdig van op de hoogte. E-mailadres voor contact: orderadministratie@woonrijk.nl.

BEZORGING
Ook tijdens bezorging houden we ons strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne centraal staat. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

 • We gebruiken desinfectiemiddelen
 • We schudden geen handen

Wat u kunt doen als klant:

 • Heeft u zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing;
 • Geef onze bezorgers de ruimte door minimaal 1,5 meter afstand te houden;
 • Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN.

SERVICE EN PLANNING

 • De reeds geplande service bezoeken vinden gewoon plaats. Onze servicemonteur neemt wel eerst telefonisch contact met u op of de afspraak door kan gaan en/of gewenst is.
 • Nieuwe serviceaanvragen worden vooralsnog gewoon in behandeling genomen.
 • De bezorgers zullen u voor de bezorging bellen en vragen u gepaste afstand te houden, ook horen we graag of er ziekteverschijnselen zijn. Mocht dit wel het geval zijn dan behouden wij het recht de bezorging te verzetten.

E-mailadres voor contact: planning@woonrijk.nl. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur via e-mail.

Wij doen ons uiterste best om uw order in goede orde bij u af te leveren. We moeten voor elkaar zorgen en op elkaar letten. Zo zorgen we er samen voor dat de gevolgen zo klein mogelijk blijven.

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 28-04-2021.