Geplaatst op

Auping Design Deals

Original boxspring

De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. Door de keuze uit 8 hoofdborden en 95 verschillende stoffen kun je de Original boxspring helemaal aanpassen naar jouw wensen. En wil je op een subtiele manier kleur brengen in je slaapkamer, kies dan de poten voor de Original boxspring in één van de tien Auping kleuren.

Het samenspel van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor jij kunt vertrouwen op een goede nachtrust.

Design Deals

Ontvang nu voordeel op al onze Original boxsprings tijdens de Design Deals. Deze mooie boxspring heeft een tijdloos design met hoogwaardige afwerking. De Design Deals zijn geldig t/m zaterdag 30 oktober.

Als beste getest

Onze Original boxspring met Deluxe matras (medium) en Deluxe topper is door de Consumentenbond als beste getest.

Met de mooie score 7 is de Original boxspring de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd.

De Original boxspring met Deluxe matras en Deluxe topper scoorde bijzonder goed op levensduur, namelijk een 9,1. Je kunt dus heerlijk lang van deze boxspring genieten.

Actievoorwaarden Design deals

– Het voordeel op de Original boxsprings is geldig t/m zaterdag 30 oktober 2021.
– Je ontvangt het voordeel op alle Original boxspring combinaties.
– Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
– De actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
– Onder voorbehoud van wijzigingen.

Exclusief, Auping bedtextiel actie!

klik op de banner voor meer info.