Geplaatst op

De keuken van Amée & Lars

 

De keuken van Amée & Lars
Het liefst staan wij in het weekend in de keuken om een diner klaar te maken voor familie en vrienden. Toen wij op zoek gingen naar een grotere woning, hadden wij twee belangrijke eisen voor het huis, een grote keuken en een tuin. De keuken is voor ons een belangrijk element voor een woning, hierdoor zijn wijvoordat wij een huis hebben gekocht al bij verschillende keukenleveranciers langsgeweest.

Een nieuw huis
Op het moment dat wij het huis gekocht hadden, mochten wij een nieuwe keuken gaan uitzoeken. Een goede vriend, gaf ons de tip om ook een afspraak te maken bij Superkeukens in Broek op Langedijk. Hij gaf aan dat hier echt advies gegeven wordt, wat past bij alle wensen en voorkeuren. Doordat wij al bij diverse leveranciers waren langs geweest, hadden wij direct het idee dat wij hier wel graag een afspraak zouden willen.

 

 

“Het liefst staan wij in het weekend in de keuken om een diner klaar te maken voor familie en vrienden.”

 

Voor de eerste afspraak met Antoine is er voor ons ruim de tijd genomen om alles rustig door te nemen. Geen onderhandelingen, geen push teksten, alleen maar advisering en ondersteuning. Wij kwamen met een concreet plan binnen, maar die is tijdens de afspraak veranderd. Wij vertelden onze plannen hoe wij het in ons hoofd hadden en al snel werden wij door een ruime Superkeukens showroom geleid. Antoine laat ons verschillende stijlen zien, greeploos of juist niet. Hij laat de voordelen en nadelen zien, waardoor je een hele afgewogen keus kan maken. De afspraak nam de hele middag in beslag, omdat bij elke mogelijke optie er direct een voorbeeld toonbaar kon worden gemaakt in de winkel. Antoine hielp ons perfect, met een eerlijk duidelijk verhaal. Ook toen wij het ontwerp wilde aanpassen met een afwijkende kleur. Hij denkt mee, laat alle opties zien en kijkt verder dan de huidige situatie.

Elegant en modern

Amée & Lars

Diepblauw fluweelmat front en Anti-Finger-Print afwerking

Flexibel
Dan verwacht je; na de afspraak meteen tekenen? NEE was het advies van Antoine, denk erover na, en kom dan terug. Na het tekenen van de keuken konden we tot een bepaalde periode nog over details nadenken en eventueel laten aanpassen, zoals de kleur van de handgrepen en wel of geen zeeppompje.

Bij een afwijking aan de opzet kun je contact opnemen en krijg je direct een snelle reactie. Onze vensterbank stak iets uit wat de opening van de kasten iets belemmerde. Ik mailde Antoine, en binnen een dag was het geregeld! Ik ben teruggebeld met de melding dat met een kleine aanpassing van het werkblad dit direct op te lossen was. Deze snelle service heb ik als zeer prettig ervaren. De levering van de keuken was perfect, alles was keurig ingepakt en werd tot netjes in de woonkamer afgeleverd. Er is zelfs nog over nagedacht welke materialen vooraan te plaatsen omdat deze als eerste nodig waren.

Kortom iedereen die een keuken uitzoekt raad ik aan bij SuperKeukens te kijken. Wil je echt oprecht advies, eerlijke keuzes, eerlijke prijzen dan maak hier een afspraak!

Amée & Lars, Limmen

Woonrijk Langedijk

De keukenadviseurs van Superkeukens denken graag met je mee. Dankzij ons eigen team aan keukeninstallateurs is een vakkundige en snelle oplevering gegarandeerd!