Buurtkadoos

Buurtkadoos

Buurtkadoos

Welkomstgeschenk

Je bent onlangs verhuisd en hebt een welkomstpakket ontvangen vol met mooie aanbiedingen van ondernemers uit de regio. Welkom! Woonrijk Langedijk heeft een aantal unieke welkomstaanbiedingen voor je beschikbaar gemaakt! Kies het geschenk en neem het Buurtkadokaartje mee naar onze winkel, je kunt deze daar inwisselen voor één van de onderstaande aanbiedingen.

  1. Gratis interieuradvies op maat plus 5% korting op je eerstvolgende aankoop. Meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden m.b.t. interieuradvies lees je op Interieuradvies bij Woonrijk Langedijk.
  2. Gratis Woonbox t.w.v. €40,- Deze box zit propvol leuke artikelen, kortingsbonnen en mooie aanbiedingen. Onmisbaar voor nieuwe inwoners in deze regio.
  3. 5+1 stoelen actie. Schaf u een mooie nieuwe eetafel aan inclusief stoelen? Dan krijg je van ons de 6e stoel geheel gratis. Top!
  4. Mini Superkeukens Kinderkeuken bij aankoop van een keuken. Hoogwaardig speelgoed voor de kinderen. Hier zijn ze uren zoet mee!
  5. Gratis ‘All-in House’ service pakket. 5 jaar garantie op de aankoop van een zitmeubel  t.w.v. €120,-
  6. Gratis kussen of linnenset. Schaf je een matras aan via onze slaapafdeling?Dan krijg je bij inlevering van uw Buurtkadokaartje een gratis kussen of linnenset uit onze Buurtkadoos selectie.
  7. Gratis Hocker ‘BUKA’ bij Profijt Meubel. Bij een aankoop vanaf € 299 ontvangt u een gratis hocker t.w.v. €59,-. Er zijn een aantal beschikbare kleuren, op is op!

Veelgestelde vragen

  • De vouchers zijn onbeperkt geldig, tenzij er op de achterkant een geldigheid staat vermeld (rechts, verticaal).
  • De vouchers zijn actief op het moment dat je de BuurtKadoos ontvangt. Lever de vouchers bij ons in en kies je eigen voordeel. De locatie van de winkel staat op de achterkant van de voucher. Veel shop plezier!

Voorwaarden

Voor deze actie gelden een aantal voorwaarden, u bent in het bezit van het Buurtkadoos kaartje en kunt deze inleveren bij aankoop van het product. Buurtkadoos vouchers zijn niet achteraf inwisselbaar. Niet inwisselbaar voor geldbedragen.

Buurtkadoos