Buurtkadoos

Buurtkadoos

Buurtkadoos

Uniek welkomstgeschenk!

Welkom! Je bent onlangs verhuisd en je hebt een welkomstpakket ontvangen vol met mooie aanbiedingen van ondernemers uit de regio. Woonrijk Langedijk heeft een aantal unieke welkomstgeschenken voor je beschikbaar gemaakt!

Kies het geschenk en neem het kaartje van Buurtkadoos mee naar onze winkel, je kunt deze daar inwisselen voor één van de onderstaande aanbiedingen.

Interieuradvies op maat +5% korting

Buurtkadoos Interieuradvies

De Woonrijk Woonbox t.w.v. €40

Buurtkadoos Woonbox

Vijf +1 actie. Zesde stoel gratis!

Buurtkadoos Stoelenactie

Gratis ProfijtMeubel microleder hocker

Buurtkadoos Hocker

Gratis 'All in House' Servicepakket t.w.v. €120

Buurtkadoos All in House

Gratis luxe kussen of linnenset

Buurtkadoos Slapen

Luxe 3-delige Zanussi pannenset t.w.v. €249,-

Buurtkadoos Luxe pannenset Zanussi

Één van deze geschenken staat voor je klaar:

  1. Gratis interieuradvies op maat plus 5% korting op je eerstvolgende aankoop. Meer informatie m.b.t. interieuradvies lees je hier.
  2. Gratis Woonbox t.w.v. €40,- Deze box zit propvol leuke artikelen, kortingsbonnen en mooie aanbiedingen. Onmisbaar voor nieuwe inwoners.
  3. 5+1 stoelen actie. Schaf je een mooie nieuwe eettafel aan inclusief stoelen? Dan krijg je van ons de 6e stoel geheel gratis. Van toepassing op tafels vanaf €999,-. Niet op sale of uitverkoop artikelen.
  4. Gratis Hocker ‘BUKA’ bij Profijt Meubel. Bij een aankoop vanaf €299,- ontvang je een gratis hocker t.w.v. €59,-. Er zijn een aantal beschikbare kleuren, op = op!
  5. Gratis ‘All-in House’ service pakket. 5 jaar garantie t.w.v. €120,- op de aankoop van een zitmeubel.
  6. Gratis kussen of linnenset. Koop je een matras op onze slaapafdeling? Dan krijg je bij inlevering van het Buurtkadoos kaartje een gratis kussen of linnenset uit onze Buurtkadoos selectie.
  7. Zanussi Cefalu 3-delige pannenset. Rust jij jouw keuken van Superkeukens uit met de hoogwaardige keukenapparatuur van AEG of Zanussi? Dan profiteer je nu van een aantrekkelijke actie. Je ontvangt namelijk een luxe pannenset  t.w.v. €249,- cadeau!

Veelgestelde vragen

  • De vouchers zijn onbeperkt geldig, tenzij er op de achterkant een geldigheid staat vermeld.
  • De vouchers zijn actief op het moment dat je de BuurtKadoos ontvangt. Lever de vouchers bij ons in en kies je eigen voordeel. De locatie van de winkel staat op de achterkant van de voucher. Veel shop plezier!

Voorwaarden

Voor deze actie gelden een aantal voorwaarden, je bent in het bezit van het Buurtkadoos kaartje en je kunt deze inleveren bij aankoop van het product. Buurtkadoos vouchers zijn niet achteraf inwisselbaar. Niet inwisselbaar voor geldbedragen.

Buurtkadoos