Buurtkadoos

Buurtkadoos

Een uniek welkomstgeschenk!

Welkom! Je bent onlangs verhuisd en je hebt een welkomstpakket ontvangen vol met mooie aanbiedingen van ondernemers uit de regio. Woonrijk Langedijk heeft een aantal unieke welkomstgeschenken voor je beschikbaar gemaakt!

Kies het geschenk en neem het kaartje van Buurtkadoos mee naar onze winkel, je kan deze dan inwisselen voor één van de onderstaande aanbiedingen.

Interieuradvies op maat +5% korting

Buurtkadoos Interieuradvies

Vijf +1 actie. Zesde stoel gratis!

Gratis Profijt Meubel Pilling Remover

Gratis 'All in House' Servicepakket t.w.v. €120

Gratis luxe kussen of linnenset

Één van deze geschenken staat voor je klaar:

  1. Gratis interieuradvies op maat + 5% korting op je eerstvolgende aankoop. Meer informatie m.b.t. interieuradvies lees je hier.
  2. 5+1 stoelen actie. Schaf je een mooie nieuwe eettafel aan inclusief stoelen? Dan krijg je van ons de 6e stoel geheel gratis. Van toepassing op tafels vanaf €999,-. Niet op sale of uitverkoop artikelen.
  3. Gratis Pilling Remover. Bij aankoop van een gestoffeerd zitmeubel bij Profijt Meubel, ontvang je gratis deze handige pillingtondeuse  t.w.v. €25,-
  4. Gratis ‘All-in House’ service pakket. 5 jaar garantie t.w.v. €120,- op de aankoop van een zitmeubel.
  5. Gratis kussen of linnenset. Koop je een matras op onze slaapafdeling? Dan krijg je bij inlevering van het Buurtkadoos kaartje een gratis kussen of linnenset uit onze Buurtkadoos selectie.

Veelgestelde vragen

  • De voucher is onbeperkt geldig, tenzij er op de achterkant een geldigheid staat vermeld.
  • De voucher is actief op het moment dat je de BuurtKadoos ontvangt. Lever jouw voucher bij ons in en kies je eigen voordeel.
  • De locatie van de winkel staat op de achterkant van de voucher. Veel shop plezier!

Voorwaarden

Voor deze actie gelden een aantal voorwaarden; je bent in het bezit van het Buurtkadoos kaartje en je kunt deze inleveren bij aankoop van het product. Buurtkadoos vouchers zijn niet achteraf inwisselbaar en niet inwisselbaar voor geldbedragen.

Buurtkadoos