Vintage Line Blue Wall

Vintage Line Blue Wall

Ideale inbouwnissen
Een mooi vrijstaand bad
Uw eigen bedieningsplaat personaliseren

Karakteristieke sfeer, eigentijds comfort
De Vintage Line badkamer heeft een stoere en zeker ook frisse uitstraling. De zuidelijke invloeden in hammam stijl en de duidelijke knipoog naar een retro look, geven de badkamer een heel eigen karakter. De badkamer past helemaal in een modieuze woonstijl. Het mooie badkamermeubel sluit perfect aan op de trend van nu: licht en elegant, met afgeronde vormen. De Vintage Line laat zien wat er allemaal mogelijk is met een beetje lef en originele ideeën.

Zelfde badkamer, andere tegels
Er kan tegenwoordig veel meer in de badkamer dan u wellicht denkt. Verken de mogelijkheden om verrassende materialen toe te passen en creëer een heel eigen karakter. Om u een idee te geven, hebben wij de Vintage Line badkamer in twee versies gestyled. Bij de Vintage Line Mixed Floor ziet u hoe de sfeer is veranderd dankzij de Portugese patchworkvloer en de witte handgevormde muurtegeltjes.

Productselectie Vintage Line Blue Wall

 • Productselectie Vintage Line badkamer
 • Sphinx meubel (80 cm) met elegante vormen
 • Sphinx wastafel met spiegel
 • Hansgrohe inbouwdouche combinatie
 • Baderie wastafelmengkraan
 • Sphinx toilet
 • Geberit inbouwreservoir en bedieningsplaat
 • Sealskin douchewand
 • Bette douchebak (90 cm)
 • Aluminium Vasco radiator
 • Handgevormde tegels 13x13cm

Welke producten bevat de Vintage Line badkamer

Wand- en vloercombinatie Vintage Line Blue Wall

Met een beetje lef geeft u uw badkamer kleur én karakter. Het is een kwestie van durven en gewoon doen. De Vintage Line Blue Wall badkamer laat zien dat een felle kleur in de badkamer heel mooi kan zijn. Het toepassen van zachte kleuren heeft een fijn voordeel: deze tinten zorgen ervoor dat uw badkamer groter lijkt. Én blauw/groene kleuren zorgen voor een rustgevend en ontspannend gevoel. De witte houtlook tegelvloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer en is een rustige, mooie tegenhanger van de kleurrijke handgevormde tegeltjes.

Badcombinatie Vintage Line

Een vrijstaand bad lijkt alleen mogelijk in een grotere ruimte, dit ontwerp bewijst het tegendeel! Het stoere vrijstaande bad, van het Baderie merk, heeft ronde vormen en sluit volledig aan op de trend van dit moment. Het Baderie bad is gemaakt van acryl en heeft een afmeting van 170x80cm. Op welke plaats u het Baderie bad ook plaatst, het blijft zeker één van de eyecatchers in uw badkamer. In combinatie met de vrijstaande badmengkraan van het Baderie merk straalt deze badcombinatie één en al luxe en comfort uit!

Douchecombinatie Vintage Line

De luxe doucheruimte van de Vintage Line badkamer is samengesteld door de nieuwste producten van Bette, Hansgrohe en Sealskin. De Bette douchebak heeft de afvoer niet in het midden, maar juist aan de zijkant. Dit zorgt voor een royale, doorlopende en voegloze douchevloer! De nieuwe inbouwthermostaten van Hansgrohe bieden u meer doucheplezier met één druk op de Select-knop. Douchen wordt nog comfortabeler en zeker in combinatie met de royale hoofd- en handdouches! De maatwerk douchewand van Sealskin met zeer weinig profiel past uitstekend in deze badkamerstijl.

Toiletcombinatie Vintage Line

Het toilet uit de Vintage Line badkamer komt uit de allernieuwste serie van Sphinx! Het toilet heeft een zacht en licht design en past daardoor prima bij het badkamermeubel dat eveneens uit deze serie afkomstig is. Het Geberit inbouwreservoir is onzichtbaar weggewerkt achter de wand en de witte, slanke en elegante Geberit bedieningsplaat. De achtergrond van de Geberit bedieningsplaat kunt u naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met een vakantiefoto. De Emco accessoires maken deze toiletcombinatie helemaal compleet.

Wastafelcombinatie Vintage Line

Het mooie badkamermeubel sluit perfect aan op de trend van nu: licht en elegant met afgeronde hoeken. De wastafel, wastafelonderkast en het toilet komen allemaal uit dezelfde serie van Sphinx, waardoor dit zorgt voor een mooi elegant geheel. De wastafelkraan en de vrijstaande badkraan zijn beide afkomstig uit de kranencollectie van het Baderie merk. Het design van de kranen in de Vintage Line zijn helemaal op elkaar afgestemd.

Verwarmingscombinatie Vintage Line

De radiatoren uit de Vasco Beams collectie hebben een tijdloos design. Door hun fraaie, verticale vormgeving en mooie afwerking altijd even aantrekkelijk! De Vasco Beams radiator is een veilige, gezinsvriendelijke radiator, waarmee u ook nog eens 15% bespaart op energie! Doordat het water door de kern vloeit en niet door het oppervlak is deze radiator ideaal als u kleine kinderen heeft.