Soft Line

Soft Line Badkamer

Extra veel opbergruimte
Geheel profielloze schuifdeur
Ultieme ontspanning in het ligbad

Zo mooi kan comfortabel zijn!
Bij Baderie vertalen we de laatste trends en technieken naar een badkamer waar ú elke dag van geniet. Deze badkamer is daarom bijzonder rijk gedetailleerd. Van de closetzitting tot de lades, alles sluit zacht en fluisterstil. De soepel geleidende douchedeur en het opklapbare douchezitje zorgen voor extra comfort in uw doucheruimte. Het plafond met 30cm brede lamellen geeft de badkamer een extra luxe uitstraling. Het closet is voorzien van een geurzuiveringssysteem, in de spiegel is LED-verlichting geïntegreerd en uit de speakers in het plafond klinkt uw favoriete muziek. De producten uit de Soft Line zijn speciaal geselecteerd door Baderie. Comfort, uitstraling en functionaliteit hebben hierbij evenveel aandacht gekregen.

Productselectie Soft Line Badkamer

  • Sealskin schuifdeur
  • Luxe Grohe doucheset
  • Geberit DuoFresh inbouwreservoir met bedieningsplaat
  • Keramag Design wastafel (80 cm) en meubel (68 cm)
  • Instamat designradiator met handdoekbeugel
  • Easy Drain afvoergoot
  • Mokka wandtegels 30x60cm

Welke producten bevat de Soft Line badkamer

Badcombinatie Soft Line

Het Cleopatra ligbad heeft heldere lijnen en vormen zonder concessies te doen aan het comfort. In dit 180×80 cm ligbad komt u heerlijk tot rust en kunt u optimaal ontspannen door de uitermate vriendelijke afgeronde hoeken. Het bad is ook verkrijgbaar met een whirlpoolsysteem om nóg meer te ontspannen. In de Soft Line badkamer is een Grohe badkraan opgenomen. De hendel van de badkraan is ontworpen in de vorm van een joystick.

Douchecombinatie Soft Line

In de Soft Line badkamer van Baderie is een Sealskin schuifdeur opgenomen. Deze schuifdeur is geselecteerd uit de nieuwste designcollectie van Sealskin. De schuifdeur is geheel profielloos en sluit direct op de wand aan, wat zorgt voor een strak geheel. Deze schuifdeur is voorzien van hoogwaardige geleidingsrails en stootdempers. Het opklapbare Keuco douchezitje en de luxe Grohe doucheset zorgen voor een comfortabel geheel.

Toiletcombinatie Soft Line

Het Geberit DuoFresh systeem zorgt ervoor dat uw badkamer altijd heerlijk fris ruikt. Met één druk op de knop wordt het unieke geurzuiveringssysteem ingeschakeld. Het systeem is onzichtbaar weggewerkt achter de Geberit bedieningsplaat en ook het Keramag wandcloset heeft een verborgen muurbevestiging. Het resultaat: een comfortabele toiletcombinatie met een sublieme afwerking.

Wastafelcombinatie Soft Line

Het Keramag badmeubel is voorzien van ronde, elegante vormen en heeft een speciaal ontworpen afvoerplug met edele chromen rand. Dit meubel biedt u extra veel opbergruimte en de laden zijn voorzien van softclosing. Opvallend en stijlvol aan dit meubel is de spiegel met geïntegreerde LED verlichting.

Verwarmingscombinatie Soft Line

Kiest u voor de nieuwe en luxe Teso designradiator van Instamat? Dan zult u merken dat de functionaliteiten van deze designradiator een meerwaarde aan uw badkamer geven. Een praktisch feit aan deze radiator is de handdoekstang aan de voorzijde van de radiator. Hieraan kunt u handdoeken ophangen en klemmen zodat deze verwarmd worden net zoals u een vochtige handdoek kunt laten drogen.